Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Breitenstein Orsolya

Orsolya az ELTE Skandinavisztika szakán végzett. Már 7 éve oktatja a svéd nyelvet. Egy ösztöndíjnak köszönhetően lehetősége volt svédországi népfőiskolán is tanulni. 2012 és 2016 között Stockholmban lakott és dolgozott. Többek között svéd és magyar anyanyelv oktatásával foglalkozott.

 

 

Vojtek Ildikó

Ildikó is az ELTE Skandinavisztika szakán végzett. 6 éve oktatja a svéd nyelvet. Több évig élt Svédországban. A játékos, gyakorlati használatot szem előtt tartó nyelvtanítás mellett teszi le a voksát. A pedagógia kutatása és fejlesztése fontos célja.

 

 

Hegedüs Eszter

Eszter az ELTE skandinavisztika szakának elvégzését követően Svédországban tanult nyelvet, irodalmat és népzenét. Több mint öt éve tanít svédet gyerekeknek és felnőtteknek. Csoportos óráin interaktív, játékos módszerekkel dolgozik, de fontosnak tartja a nyelvtani alapok megszilárdítását is.

 

 

 Purkarthofer Kornél

Kornél az ELTE Skandinavisztika szakán végzett BA-szakon, jelenleg ugyanott MA-szakos hallgató. A stabil nyelvtani tudás mellett fontosnak tartja, hogy a tanulók modern, ma használatos svéd nyelvet sajátítsanak el, megismerkedjenek az újabb nyelvi jelenségekkel is, és így naprakész nyelvtudásuk legyen.

 

Oktatóink sok pozitív visszajelzést kaptak már a korábbi tanítványoktól.

Mindannyian nagy hangsúlyt fektetnek a kiejtésre és kommunikációra a nyelvtan mellett.
 
Válassz tehát minket, ha svédül szeretnél tanulni...