Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

 

Oktatásainkról:

 

Svéd nyelvtanfolyamok A1-es kezdő szinttől C2-es felsőfokig.

 

Minden 36 órás tanegység tartalmaz egy vizsgát a modul közepén, illetve az utolsó tanítási napon van a záróvizsga. A két vizsgán összevonva kell legalább 60%-ot teljesíteni. Igény szerint tanúsítványt is adunk a megfelelő eredménnyel záró hallgatóknak. 60-79% közötti eredmény esetén megfelelt minősítéssel, 80%-tól pedig kiválóan megfelelt minősítéssel. A tanúsítvány kérhető svéd fordítással is.

 

 Áraink alanyi áfamentes végső árak. Hallgatóink a legkorszerűbb tananyagokból tanulnak. Nálunk a tananyagokért nem kell külön fizetned.

 

A beiratkozás és tandíj fizetés az első tanítási napon aktuális. Természetesen képzési szerződést is adunk a tanfolyamról, amiben garanciánk is szerepel:

Amennyiben az első tanítási nap után elégedetlen lennél és ezt jelzed felénk 24 órán belül írásban, visszafizetjük a tanfolyam árát.

Mi vizsgagaranciát is vállalunk. Amennyiben az aktuális modul két vizsgájának összevont értéke nem éri el a 60%-ot, és 6 tanóránál többről nem hiányzik adott résztvevő, ingyen részt vehet ugyanazon a modulon a következő induló csoporttal.

 

Online Skype-os magánoktatásunkat azoknak ajánlunk, akik távolabb élnek a fővárostól, (vagy már Svédországban tartózkodnak), és sok időbe és pénzbe kerülne az utazás. Az első alkalommal két tanóra jár egy áráért, utána lehetőséged van eldönteni, hogy folytatod-e a képzést. Amennyiben folytatod, minimum két heti tanóra árát átutalod, vagy Paypal-on átküldöd, mi pedig e-mailben továbbítjuk a további tananyagot. Heti 2X2, vagy 3x2 tanórát javaslunk online Skype-os nyelvórából.

Ha elakadnál, azonnali segítségnyújtást kapsz, a tantermi csoportos és magánoktatásunk során is. Bármikor kérdezhetsz, ha úgy érzed, nem értesz valamit. 

 

Válassz valamelyik tanfolyamunk közül, és töltsd ki a jelentkezési lapot! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Válaszd ki, hogy milyen szintű nyelvtanfolyam érdekel, hogy értesíthessünk az indulásáról: