Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

 

Oktatásainkról:

 

4x36 tanórás svéd nyelvtanfolyamunkat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik Svédországban szeretnének munkát vállalni. A 4 modul nagyrészt általános svéd nyelvtanfolyamon alapul, melynek során a Rivstart A1+A2 nyelvkönyvből tanulnak a csoportok, de nálunk nagyobb hangsúlyt kap a kinti életre-munkavállalásra való felkészítés.

A nyelvtan mellett nagy hangsúlyt kap a kiejtés, a kommunikáció és az alábbi témák:

-svédországi munkavállalás,

-svéd önéletrajz megírása,

-állásinterjús szituációk gyakorlása,

-lakhatás,

-hivatalos ügyek intézése Svédországban,

-tartózkodási és letelepedési engedély kérvényezése,

-közlekedés,

-bevásárlás,

-étkezés,

-orvos (egészségügyi rendszer különbségei),

-utazás,

-telefonálás,

és sok-sok hasznos tanács.

 

Minden 36 órás tanegység tartalmaz egy vizsgát a modul közepén, illetve az utolsó tanítási napon van a záróvizsga. A két vizsgán összevonva kell legalább 60%-ot teljesíteni. Igény szerint tanúsítványt is adunk a megfelelő eredménnyel záró hallgatóknak. 60-79% közötti eredmény esetén megfelelt minősítéssel, 80%-tól pedig kiválóan megfelelt minősítéssel. A tanúsítvány kérhető svéd fordítással is.

 

 1 tanóra 45 perces. Áraink alanyi áfamentes végső árak.

 

A beiratkozás és tandíj fizetés az első tanítási napon aktuális. Természetesen képzési szerződést is adunk a tanfolyamról, amiben garanciánk is szerepel:

Amennyiben az első tanítási nap után elégedetlen lennél és ezt jelzed felénk 24 órán belül írásban, visszafizetjük a tanfolyam árát.

Mi vizsgagaranciát is vállalunk. Amennyiben az aktuális modul két vizsgájának összevont értéke nem éri el a 60%-ot, és 6 tanóránál többről nem hiányzik adott résztvevő, ingyen részt vehet ugyanazon a modulon a következő induló csoporttal.

 

Online Skype-os magánoktatásunkat azoknak ajánlunk, akik távolabb élnek a fővárostól, (vagy már Svédországban tartózkodnak), és sok időbe és pénzbe kerülne az utazás. Az első alkalommal két tanóra jár egy áráért, utána lehetőséged van eldönteni, hogy folytatod-e a képzést. Amennyiben folytatod, minimum két heti tanóra árát átutalod, vagy Paypal-on átküldöd, mi pedig e-mailben továbbítjuk a további tananyagot. Heti 2X2, vagy 3x2 tanórát javaslunk online Skype-os nyelvórából.

Ha elakadnál, azonnali segítségnyújtást kapsz, a tantermi csoportos és magánoktatásunk során is. Bármikor kérdezhetsz, ha úgy érzed, nem értesz valamit. 

 

Válassz valamelyik tanfolyamunk közül, és töltsd ki a jelentkezési lapot! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.